Mallorca part II - oplevelser

Mallorca part III – at spise

Vi havde nogle rigtig gode madoplevelser på Mallorca. Jeg er frygtelig sippet omkring restaurantbesøg. Jeg bliver i frygtelig dårligt humør, hvis maden er dårlig. Jeg føler simpelthen det er spild af penge og ærgerligt, når det helt sikkert er muligt at få god mad andre steder.

Sidste år stiftede vi bekendtskab med restaurant Nautilus, da vi med Jonas’ forældre var deroppe for at drikke en cocktail og samtidig se den smukke solnedgang. På Restaurant Nautilus har de et lille hyggeligt sted, hvor man som par kan spise helt uforstyrret og nyde middagen. Vi havde booket dette bord til torsdag aften kl. 20:00.

IMG_4487

Udsigten over havet og den flotte solnedgang var virkelig smuk:

SONY DSC

Inden middagen fik vi serveret en mojitos, som vi kunne nyde (eller bælle) til solnedgangen.

SONY DSC

Til forret fik vi carpaccio og brød med aioli:

SONY DSC

SONY DSC

Til hovedret fik vi entrecote med kartoffel og grøntsager:

SONY DSC

Og til dessert fik Jonas vafler med is og jeg fik chokoladefondant med is:

SONY DSC

SONY DSC

Det var en helt perfekt aften på Restaurant Nautilus med virkelig god mad, rigtig god service og dejligt selskab af min søde kæreste!

13% I PALMA

Et andet spistested, der også er værd at nævne er 13% i Palma by, som er et skønt tapassted. Vi havde booket bord til fredag aften kl. 20.00. Turen til Palma timede vi naturligvis med lidt ekstra shopping.

Vi bestilte deres tapasmenu med husets hvidvin. En lokal hvidvin fra Mallorca – Son Bordils Chardonnay fra 2012.

Her får vi de første tre retter – 1. aubergine carpaccio med mandler, parmesan og trøffelolie (det smagte fantastisk), 2. Pataniscas der er en portugisisk delikatesse – en form for fiskefrikadelle af torsk med masser af krydderi og tilhørende tzatziki og 3. toast med friske figner og gratineret gedeost.

IMG_4520

De næste tre retter indebar: 1. marokkansk couscous kylling og grøntsager, 2. minikartofler canarisk stil med spicy dip og 3. mixet tallerken med ost, pølse og semidried tomatoes.

IMG_2918

Til dessert fik vi følgende:

IMG_2919

Det kan være svært at finde 13%, hvis man ikke ved det ligger der, da det ligger inde i sidegade til den store Passeig del Born.

Vi har også spist på flere restauranter i løbet af ugen, som var gode. Begge på havnepromenaden i Port de Sóller.

Endvidere var vi glade for at bo i lejlighed, da vi derved selv kunne lave mad et par aftener, hvilket vi også udnyttede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mallorca part II - oplevelser