Mallorca part III – at spise
Vi havde nogle rigtig gode madoplevelser på Mallorca. Jeg er frygtelig sippet omkring restaurantbesøg. Jeg bliver i frygtelig dårligt humør, hvis maden er dårlig. Jeg føler simpelthen det er spild af penge og ærgerligt, når det helt sikkert er muligt at få god mad andre steder.
Sidste år stiftede vi bekendtskab med restaurant Nautilus, da vi med Jonas’ forældre var deroppe for at drikke en cocktail og samtidig se den smukke solnedgang. På Restaurant Nautilus har de et lille hyggeligt sted, hvor man som par kan spise helt uforstyrret og nyde middagen. Vi havde booket dette bord til torsdag aften kl. 20:00.
Udsigten over havet og den flotte solnedgang var virkelig smuk:
Inden middagen fik vi serveret en mojitos, som vi kunne nyde (eller bælle) til solnedgangen.
Til forret fik vi carpaccio og brød med aioli:
Til hovedret fik vi entrecote med kartoffel og grøntsager:
Og til dessert fik Jonas vafler med is og jeg fik chokoladefondant med is:
Det var en helt perfekt aften på Restaurant Nautilus med virkelig god mad, rigtig god service og dejligt selskab af min søde kæreste!
13% I PALMA
Et andet spistested, der også er værd at nævne er 13% i Palma by, som er et skønt tapassted. Vi havde booket bord til fredag aften kl. 20.00. Turen til Palma timede vi naturligvis med lidt ekstra shopping.
Vi bestilte deres tapasmenu med husets hvidvin. En lokal hvidvin fra Mallorca – Son Bordils Chardonnay fra 2012.
Her får vi de første tre retter – 1. aubergine carpaccio med mandler, parmesan og trøffelolie (det smagte fantastisk), 2. Pataniscas der er en portugisisk delikatesse – en form for fiskefrikadelle af torsk med masser af krydderi og tilhørende tzatziki og 3. toast med friske figner og gratineret gedeost.
De næste tre retter indebar: 1. marokkansk couscous kylling og grøntsager, 2. minikartofler canarisk stil med spicy dip og 3. mixet tallerken med ost, pølse og semidried tomatoes.
Til dessert fik vi følgende:
Det kan være svært at finde 13%, hvis man ikke ved det ligger der, da det ligger inde i sidegade til den store Passeig del Born.
Vi har også spist på flere restauranter i løbet af ugen, som var gode. Begge på havnepromenaden i Port de Sóller.
Endvidere var vi glade for at bo i lejlighed, da vi derved selv kunne lave mad et par aftener, hvilket vi også udnyttede.
Ingen kommentarer endnu