Status på Junior #6 - vendingsforsøg

Hjemmelavet koldskål

Det her sindssygt lækre sommervejr indbyder da virkelig til koldskål! I dag skulle det være en hjemmelavet en af slagsens. Tit og ofte bliver det dog bare Arlas koldskål fra køleren, der ryger i indkøbskurven, men ikke i dag.

Og med verdens nemmeste opskrift på den hjemmelavede version, bør den faktisk altid være hjemmelavet!
HVERT år har jeg glemt hvordan den laves, så den skal lige opfriskes med et opkald til min mor. Og i år er bestemt ingen undtagelse – mon ammehjernen nogensinde forsvinder igen!?

 photo _DSC6751_zpsa3aee54d.jpg

 photo _DSC6746_zps35bcee63.jpg

 photo _DSC6740_zps55e767e7.jpg

OPSKRIFT:
2 æg
1 dl sukker
1 l tykmælk
1 l kernemælk
Vanillesukker

Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Tilsæt kernemælk, tykmælk og vanillesukker og bum, så er verdens nemmeste og luftigste koldskål klar!

I dag fik vi kammerjunkere og blåbær til…
Jordbær er virkelig også lækkert! Nogle gange blander jeg jordbærrene sammen med koldskålen, så den bliver lækker lyserød.

Velbekomme!

2

  • Mmh, det ser godt nok nemt og lækkert ud!

    Tag gerne et smut forbi min blog og kommenter hvad du synes!
    xx Villa Villekulla, mitvillavillekulla.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Tak – super nemt og lækkert!
      Det vil jeg gøre :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på Junior #6 - vendingsforsøg