Camouflage på den fede måde

Hjemmelavet ravioli med svampesauce

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I går stod menuen på hjemmelavet ravioli. Opskriften nedenfor er til 4 personer som hovedret. Vi fik 40 store ravioler i alt.

RAVIOLI
250 gram fuldkornsdurummel
250 gram hvedemel
5 æg
1,5 spsk olivenolie
1 tsk salt

FYLD
1 bæger ricotta
1 halv trekant parmesan
250 g frisk spinat
lidt muskatnød
salt og peber

Mel og salt røres sammen i en skål. Lav en fordybning i melet og tilsæt æggene et af gangen. Pisk i æggene med en gaffel. Når æggene begynder at suge melet til sig, tilsættes der stille og roligt olivenolie. Ælt dejen fin og glat. Stil den herefter i køleskabet i en halv time eller mere.

Lav fyldet. Spinaten steges på panden ved svag varme og afkøles efterfølgende i køleskab. Når spinaten er afkølet hakkes den fint. Spinat, ricotta, parmesan, muskatnød, salt og peber blandes.

Pastadejen rulles til tynde plader på en pastamaskine. Det kan også klares i hånden, men det kræver en del armmuskler og tålmodighed. Stik cirkler i dejen med et glas og læg fyld på midten. Luk raviolien med en tom cirkel og “lim” evt med lidt vand i kanten. De færdige raviolier koges i vand tilsat lidt salt i ca. 3-4 minutter.

SVAMPESAUCE
1/2 liter madlavningsfløde med lav fedtprocent
en bakke kantareller
8-10 små tomater
lidt oksebouillon af pulver
1/2 hønsebouillonterning
1 løg
Salt og peber

Løg og kantareller svitses på panden. Fløden tilsættes og bringes i kog sammen med bouillon. Salt og peber tilsættes. Når saucen er ved at være færdig tilsættes tomaterne.

Servér raviolien med svampesauce og pesto.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camouflage på den fede måde